You are here

Инфо

Начало

Вила Преселка е къща за гости в с.Преселка, общ. Нови Пазар , обл. Шумен. Селото се намира на около 40 км. от гр. Шумен, на около 65 км. от гр. Варна и на 15 км. от гр. Нови Пазар, където всеки петък се организира пазар.

Селото ни е малко и спокойно, но е в близост до историческите Плиска , Преслав , Мадара. Имаме домашно сладко, компот и ракия, а рибата може сами да уловите от язовира. На лов - също може. Вместо радио ще ви попеят бабите от хора. При нас е приятно!

Вилата представлява една къща от 2 части на 4 нива, което ви дава възможност да наемете цялата вила или ½ от нея, с включена закуска. Едната половина е 7-персонна , а другата 6-персонна. (повече инфрация ще намерите в меню Стаи)

Разполагаме с напълно обзаведени 3 кухни във вилата и 1 в градината с 2 вида барбекю, където можете сами да приготвите обяд или вечеря.
Предварително заявена е възможна и доставка на кетъринг от ресторант в гр. Нови Пазар, с който работим. А ако желаете можете и вие да го посетите, готвят вкусно и са гостоприемни.
Услугите на ресторанта ползваме и при организиране на празненства във вилата.
Празнувайте при нас и без повод!
Съберете приятели на следобедно ‘’POOL-PARTY’’ (без нощувка) при нас, с приятна музика, танци и хубаво шампанско.
Свържете се с нас, за да изготвим персонална оферта, съобразена с продължителността на вашия престой, повод, брой гости или други желания.

Добре дошли !© 2013 Vila Preselka